Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за подгряващи свещи и долен носач

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
    ...и каза че си душманин и такива кат нас двамата требело ненам си къде да ни слагат
    Не нас требе да ни слагат некъде, а Тони требе да слага Поверфлекси, а не само ТРВ-та!

А нас с тебе, ако и да сме душмани, да ни сложат на убави пътища като у Италия, па да видим дали ше успеем да строшим носачите!
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
      носачите, които ти е сложил Тони във Ванто, са TRW, и като че ли наистина са най-доброто което може да се сложи на 166 (като се има предвид че те се слагат и оригинално). цената е нещо от типа 350лв единия

за подгревни свещи, масово се слагат Искра, словения, цената е ок. 10тина лева едната, има ги в магазините на Т&Н

и да ти кажа, тоя подход - да слага квото майстора прецени, не е лош, НО и нищо не пречи да поназнайваме по нещичко
      Аз не се доверявам на майстори,първо проверявам кое е най-добро и след това го слагам.А за носачи аз лично си взех TRW 300 лв.бройката,защото ги дават най-добри с порачка от Германия,абе чиста работа и да чукна на дърво до сега 30000км.не са мраднали!
      166 2.4JTD 140PH

Comment

Alfa-Romeo 166 2.4 JTD

Колега , аз ползвах услугите на фирма ; Феликс НиЗ - 1 ; и съм доволен . Вместо 260 лв. за нов носач им изпращаш старият и те го рециклират : смениха ми и тампона и шарнира на преден долен носач срещу скромната сума от 60 лв.. Също там ми правиха и шенкелите отзад , за които в сервиз ми искаха 900 лв. Ако има интерес мога да дам тел. им и точното местонахождение.

Comment

Хихи душмани били ся ще видим като Тони прегледа мойта и какво съм сътворил с миналогодишната му майстория. Предполагам ще ме убие Слагайте TRW или ако не е много зле положението и с рециклаж на оригиналните става екстра, но трябва някой който знае какво прави-демек Тони

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
            Хихи душмани били ся ще видим като Тони прегледа мойта ....
            И тебе ше те нареди, не се притеснявай
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ico_21 Покажи съобщение
              Колега , аз ползвах услугите на фирма ; Феликс НиЗ - 1 ; и съм доволен . Вместо 260 лв. за нов носач им изпращаш старият и те го рециклират : смениха ми и тампона и шарнира на преден долен носач срещу скромната сума от 60 лв.. Също там ми правиха и шенкелите отзад , за които в сервиз ми искаха 900 лв. Ако има интерес мога да дам тел. им и точното местонахождение.
              Пиши ги и хич не се чуди.
              166 2.4 JTD

Comment

Alfa-Romeo 166 2.4 JTD

тел. 0898 743 068 , 0898687928 , 0897 983778 фирма ФЕЛИКС НиЗ - 1

Comment

Alfa-Romeo 166 2.4 JTD

Намира се на кръстовището на Симеоновско шосе и Г.М. Димитров . Надявам се да бъде полезна информацията.

Comment

Working...
                  X